YOZGAT / MERKEZ - Gülaylar İlkokulu

Gülaylar İlkokulu

Köseoğlu Mahallesi 119. Sokak No 2 Merkez/YOZGAT
Vizyon
AHLAKİ DEĞERLERİ HERŞEYDEN ÜSTÜN TUTAN, BAŞKALARININ HAKLARINA SAYGILI, ÜLKESİNE VE TOPLUMUNA KARŞI SORUMLU, ÇEVRE BİLİNCİ YÜKSEK, KATILIMCI, KENDİNE GÜVENEN, SORGULAYAN, BİLİMSEL TEKNOLOJİLERİN IŞIĞINDA, ÖĞRENMEYİ ÖĞRENEN EĞİTİM ÖĞRETİM KALİTESİNİ DAİMİ VE YÜKSEK TUTARAK HEM BİLİMSEL HEMDE SOSYAL YÖNDEN GELİŞMİŞ BİREYLER YETİŞTİREN BİR EĞİTİM KURUMU OLMAKTIR.
Misyon
ATATÜRK’ÜN” ÇAĞDAŞ UYGARLIK DÜZEYİNİN ÜSTÜNE ÇIKMAK İDEALİNE İNANAN, BİLİME ÖNEM VEREN, BİLGİYİ KULLANABİLECEK, ULUSAL BAĞIMSIZLIK BİLİNCİNE SAHİP, DİNAMİK, ÖZGÜVENİ VE SORUMLULUK BİLİNCİ GELİŞMİŞ, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİ KORUYUP GELİŞTİREN, SOSYAL VE DUYGUSAL YÖNDEN SAĞLIKLI, BAŞARILI VE MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
Başarılar
Derse Başlama:08:40 Ders Bitiş :14:35
Ulaşım
Okulumuz il merkezine yürüme mesafesindedir.İl merkezinden hareket eden ve Ankara yönüne gelen toplu ulaşım araçlarından herhangi birisiyle ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz yeni adliye binasına çok yakın olup, bölgedeki İl Özel İdare yerleşkesinin hemen üstündedir.
İl merkezine 1,5 km.