YOZGAT / MERKEZ - Gülaylar İlkokulu

Nis

23 Nisan 1920, türk Milleti'nin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilan ettiği tarihtir. Mustafa Kemal ATAtürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tam 104 yıl önce çocuklara armağan etmiştir. bizde günün anlam ve önemini yeni nesillere aktarmak amacıyla okulumuzda etkinlikler gerçekleştirdik. Emeği geçen okul idaremize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğremen Günü okulumuzda bir dizi etkinliklerle kutlandı. Okul müdürümüz öğretmenlerimize çikolata ve yemek ikramlarında bulunarak, öğretmenlik mesleğinin değerini ve önemini hatırlatan kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Kas

10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda öğrenci, öğretmen ve velilerimizle birlikte coşkuyla kutlandı. Cumhuriyetimizin 100. yılında bize bu günleri yaşatmak için savaşan canını veren başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve tüm Şehitlerimizi rahmet saygı sevgi ve minnetle anıyoruz. Ne Mutlu Türk'üm diyene!

Kas

Yozgat 112 çağrı merkezinin değerli çalışanları okulumuzu ziyaret ederek 112 hakkında öğrencilerimize bilgilendirme yaptılar. Kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimizin doğal afetlerden olan deprem anında nasıl davranmalarını ve ne önlemler almalarını öğretmek ve uygulamalarını sağlamak amacıyla deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikatta "çök, kapan, tutun" "hayat üçgeni oluşturma" gibi uygulamalar gerçekleştirildi. Sonra da "Okul Tahliye Planı" doğrultusunda öğrencilerin tahliyesi yapıldı. Son olarak toplanma alanlarında son bilgilendirme yapılarak tatbikat sona erdirildi.

Eyl

Hz. Muhammed'in (SAV) dünyaya teşrifi dolayısıyla Rebiyülevvel ayının 12'nci günü idrak edilen Mevlit Kandili bu yıl 26 Eylül tarihine tekabül ediyor. Mevlid Kandili'ni içerisine alan hafta ise Mevlid-i Nebi Haftası olarak kutlanıyor. Bizler öğrencilerimizle Mevlid-i Nebi haftasını etkinliklerle ve ilahilerle coşkuyla kutladık. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Peygamber'in (SAV) dünyaya teşrifi olan bu mübarek gecenin dünyaya ve ülkemize barış, sağlık, huzur ve kardeşlik getirmesini dileriz...

Eyl

2023 2024 Eğitim Öğretim yılı, okulumuzda "İlköğretim Haftası" kutlama programı ile başladı. Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılar ve klolaylıklar diliyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı kutladık.

Ara

Öğrencilerimize Yozgat Belediyesi görevlilerince Sıfır Atık eğitimi verildi.

Ara

Okulumuzda LÖSEV Gönüllüleri tarafından mandalina dağıtıldı.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası'nı kutladık.

Ara

Çanakkale Savaşları Gezici Mobil Müzesi'ni ziyaret ettik.

Ara

Öğrencilerimiz Esentepe Mahallesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda trafik eğitimi aldı.